De mayonaise pakt (eindelijk) bij Essevee: "We hadden tijd nodig"

De mayonaise pakt (eindelijk) bij Essevee: "We hadden tijd nodig"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wie zich de voorbije weken telkens kranig hield bij Zulte Waregem? Bryan Verboom. De linksachter pakte dan wel een rode kaart op Lierse, verder verdedigde hij vaak onberispelijk. Opmerkelijk: Verboom is al een van de anciens binnen de ploeg.

Aernout Van Lindt in Waregem

"Het is niet dat ik een echte ancien ben. Steve Colpaert, Olafur Skúlason, Karel D'Haene en Sammy Bossut zijn dat. Maar ik kom daarna wel, omdat ik hier nu toch al een tijdje ben bij Zulte Waregem", geeft Bryan Verboom aan.

"Ik probeer dan ook een stabiele factor te zijn en de club vooruit te stuwen. Of ik goed was tegen Racing Genk? Ja, het ging heel goed. Maar heel de ploeg was gewoon prima, alles is lastig alleen."

Seizoen is nog lang niet gedaan

Tegen Genk leek de mayonaise eindelijk te pakken: "We hadden tijd nodig. We spraken niet allemaal dezelfde taal, maar nu tegen Genk viel het goed. Of het kwam door N'Diaye op de rechtsback? Misschien, maar elke match is anders. Elke tegenstander is ook anders, tegen Oostende is het ook weer belangrijk om te proberen winnen. We moeten alles blijven geven. Het seizoen is nog lang niet gedaan."

Tegen Oostende treft hij met Jordan Lukaku een oude maat: "Hij is nog steeds een vriend, ik spreek nog vaak met hem. Maar ik focus me vooral op Zulte Waregem, we hebben ook onze problemen", lacht Verboom.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties