Sprokkels: Anderlecht-flop op weg naar Serie A?

Sprokkels: Anderlecht-flop op weg naar Serie A?
Foto: © photonews

Overal ter wereld is men momenteel lekker aan het ballen. Gevolg: veel kleine nieuwtjes. Onze redactie giet die dagelijks in een handig overzicht.

Lecjaks op weg naar Serie A?

Anderlecht-flop Jan Lecjaks kan rekenen op interesse van Torino. Dat beweert althans Sportmediaset. De Tsjechische linksachter speelt momenteel bij Young Boys Bern.

Geeft Coucke vaten vanavond

De topman van Omega Pharma en KV Oostende verdiende een bom geld, dus kan er bij een zege vanavond wel een vaatje, of vier, af. Zelfs de tegenstanders maken kans op gratis bier.

Bij Gent tweeten ze erop los

Bekijk onder meer wat Hannes Van Der Bruggen te zeggen heeft op Buffalo TV en ook Sven Kums showt zijn regenboogveters.

Geen selectiezorgen voor Yves Vanderhaeghe

KV Kortrijk ontvangt morgenavond Lierse SK in het eigen Guldensporenstadion. Voor de komst van de Pallieters kan Yves Vanderhaeghe op zijn volledige groep beroep doen.

Racing Genk speelt voor Sinterklaas

Voor de wedstrijd Genk – Standard zal de FRZA!-actie “Sinterklaas voor iedereen!” in de kijker worden gezet. Daarmee wordt speelgoed ingezameld voor kansarme kinderen uit de buurt. De vorige jaren was die actie een groot succes, ook dit jaar?

Het speelgoed kan worden binnengebracht door aflevering aan de magazijn unit die is geplaatst aan de linkerzijde van de hoofdingang van het stadion, en dat tijdens onderstaande momenten:

-       Zondag 9 november (KRC Genk – Standard) van 17u30 tot 20u00

-       Woensdag 12 november van 17u00 tot 20u00

-       Woensdag 19 november van 17u00 tot 20u00

-       Zondag 23 november (KRC Genk – KV Mechelen) van 15u30 tot 18u00

Ajax heeft nieuwe hoofdsponsor

Ajax heeft een nieuwe hoofdsponsor: Ziggo. Dat is een kabel- en mediabedrijf. Op Twitter regent het ook negatieve reacties.

Hope Solo is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken

De Amerikaanse doelvrouw Hope Solo, uithangbord van het vrouwenvoetbal, heeft haar handen niet kunnen thuishouden. Ze moest voor de rechter verschijnen omdat ze naar verluidt haar zus en 17-jarig neefje enkele klappen verkocht. Solo zou dronken geweest zijn en pakte haar neef hardhandig aan omdat die haar beledigde.

Duitse voetballer ontslagen voor 'toiletfoto' van zijn trainer

Een Duitse voetballer van FC Saarbrücken mag zijn koffers pakken nadat hij een foto maakte van zijn trainer op het toilet. Aanvaller Stefan Reisinger hoorde tijdens een toiletbezoek iemand naast hem en besloot een grapje uit te halen door een foto te trekken onder de cabine. Hij werd ontslagen, maar trok naar de rechter en kreeg gelijk. "Foto's maken van iemand die op het toilet zit, dat zijn nu eenmaal dingen die gebeuren bij voetballers en bouwvakkers."

Sterk gerucht: Real wil Di Maria terug

Carlo Ancelotti zou Angel Di Maria terugwillen en is bereid Gareth Bale af te staan in ruil. De kans dat Manchester United daar gaat op ingaan en dat het zou kloppen, is bijzonder klein.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties