Reactie Matton na assist en gemiste penalty: "Niet plezant"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Matton na assist en gemiste penalty: "Niet plezant"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk kwam dankzij de zege tegen rode lantaarn Lierse opnieuw de top-zes binnen. Makkelijk was het niet in het Guldensporenstadion. Kortrijk had een own-goal van Wils nodig om te winnen. Matton miste een strafschop, de vierde gemiste penalty bij Kortrijk dit seizoen.

Sander De Graeve in Kortrijk

"Het was zeker geen goeie match, maar wij probeerden wel. Lierse was wel heel erg defensief ingesteld", aldus Matton achteraf. Kortrijk leek niet te kunnen scoren. "Op stilstaande fases waren we wel gevaarlijk, daar kwam ook de goal uit voort. Het was een own-goal, maar dat maakt voor ons niet uit."

De middenvelder gaf de assist voor het eigen doelpunt van Wils en had de tweede treffer aan de voet, maar miste van op de stip. "Heel jammer. Als we op dat moment op 2-0 kwamen, was de match gespeeld." Het was de vierde misser op een rij voor Kortrijk. "Dat is niet plezant, maar het belangrijkste zijn die drie punten."

Erg tevreden met die heenronde

Na de slechte start kwamen de Kerels sterk terug. "We zijn erg tevreden met die 22 punten. We sluiten de heenronde goed af. De laatste weken was het spel ook goed. Vandaag was het wel iets minder. Onze eerste helft was goed, maar die tweede helft was slecht. Nu kijken we uit naar de match tegen Zulte Waregem. Die leeft hier echt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties