Mourinho tevreden: "Goed dat we doellijntechnologie hebben"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Mourinho tevreden: "Goed dat we doellijntechnologie hebben"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea won de topper bij Liverpool met 1- 2, maar bij de gelijkmaker van Cahill was even twijfel of de bal over de lijn was of niet. Mourinho was achteraf erg tevreden dat doellijntechnologie uitsluitsel gaf.

"Ik ben blij dat we dat hier hebben, die doellijntechnologie. Zo kon de ref terecht die goal van Cahill goedkeuren", aldus The Special One op de persconferentie. Hij gaf ook aan dat hij een risico nam. "Ik nam een gok met Fabregas, hij had een hamstringblessure, maar de medische staf leverde uitstekend werk."

"Cesc en Ramires verdienen een pluim. Ze hadden allebei een blessure, maar hebben het team voor het individu geplaatst." Het zit momenteel goed bij Chelsea. Het team van Hazard en Courtois staat ondanks een pak moeilijke verplaatsingen ongenaakbaar aan kop in Engeland.

We kunnen echt de titel pakken

"We zijn al op bezoek geweest bij Everton, Liverpool, United en City en het is nog maar november. Ik geloof echt dat we de titel kunnen pakken dit seizoen. We zijn een blij team. Ook deze match was een bewijs van onze inzet en ambitie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties