Chihab onder vuur: "Geen commentaar op wat ze zeggen in de tribunes"

Chihab onder vuur: "Geen commentaar op wat ze zeggen in de tribunes"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Moeskroen ging dit seizoen al meermaals de boot in, maar door de sterke thuisreputatie had het toch al flink wat punten weten te sprokkelen. In de derby tegen Charleroi leverde het plat voetbal en was de harde kern boos: Chihab moet buiten, vinden zij. De coach reageert.

"We hebben helemaal zelf harakiri gespeeld, na een vreselijke en onwaardige eerste helft. Ik hoop dat mijn spelers dat beseffen, tijdens de rust heb ik ze er op aangesproken. De tweede helft was beter, we kregen ook wat kansen, maar we slikken te veel goals."

En dus is dit een match om snel te vergeten: "Graag snel vergeten ja, we hebben onze kwaliteiten nooit laten zien tegen dit Charleroi in toch wel een belangrijke partij."

Opvallend: de fans morden luid aan het einde van de match. De slechte prestaties en de manier waarop de Belgen bij Moeskroen worden behandeld ... het zint de fans niet. "Ik snap dat ze betrokken zijn en respecteer hun mening", aldus Chihab. "Maar ik heb niets te zeggen op wat zich in de tribunes afspeelt."

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties