Reactie Mitrovic weer de oude: "Hij moet zich niet focussen op kilo te veel"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Mitrovic weer de oude: "Hij moet zich niet focussen op kilo te veel"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aleksandar Mitrovic is weer belangrijk voor Anderlecht. De gelijkmaker tegen Arsenal en de openingstreffer tegen Gent, de Serviër heeft zijn torinstinct teruggevonden.

Johan Walckiers in Gent

Silvio Proto heeft een raad voor zijn aanvaller. "Hij moet zich niet te veel focussen op een kilo te veel. Hij moet gewoon lekker voetballen en dan is hij in zijn element. Dit was de Mitrovic die we nodig hebben: hard werkend en scorend. Hij is de voorbije weken een heel andere speler geworden. Hij heeft begrepen dat hij ook als aanvaller moet werken."

Mitrovic heeft bepaalde dingen ingezien

Een soortgelijk geluid bij zijn coach. Mitrovic maakte die eerste kans meteen af en Hasi gaf hem een pluim. "Hij heeft niet alleen gescoord, maar ook hard gewerkt. Hij heeft diep gezeten, door zijn eigen fout. Wanneer jonge spelers een fout maken en daaruit leren, is het oké voor mij. Hij heeft bepaalde dingen ingezien."

Hij is altijd belangrijk geweest

Ook Anthony Vanden Borre was blij voor hem. "Hij is altijd belangrijk geweest voor het team. Toen hij niet in vorm was, zag je wat we misten. Maar hij heeft het vertrouwen van de groep gehouden. Alle spelers hebben hem geholpen. Nu is het kwestie dat hij zijn hoofd vrij houdt", aldus de rechtsachter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties