Laatste kans op het boek van Kevin De Bruyne

Laatste kans op het boek van Kevin De Bruyne
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin De Bruyne heeft op zijn 23e al een hele carrière achter de rug. In zijn biografie 'Keep it Simple' komt hij naar buiten met zijn verhaal: over zijn loopbaan en zijn privé. Het boek is te koop in de boekhandel ... of u kan een van de 5 boeken winnen die wij weggeven!

Kevin De Bruyne praat in het boek onder andere voor het eerst (en laatst) over de situatie en affaire van zijn ex-vriendin met Thibaut Courtois. Een unieke blik op hoe De Bruyne zelf met de situatie en de nasleep omging.

Maar er is veel meer: de levenswandel van de jonge Gentenaar die naar Limburg ging om te voetballen op zijn veertiende, de periode bij Chelsea en het WK in Brazilië. 

Keep it simple blijft wel het devies van De Bruyne: normaal blijven, gewoon doen. Ook dat is de ondertoon van het boek. Nuchterheid, maar toch een eigen wil.

En van dat leuke boek kan u een exemplaar winnen. Wij geven namelijk vijf boeken weg voor wie weet bij welke club Kevin De Bruyne nu het mooie weer maakt. Vul gewoon HIER de prijsvraag in en maak kans op een gratis versie.

Het boek 'Keep it simple' is verschenen bij Borgerhoff & Lamberigts en kost 22,50 euro. Voor meer info: http://www.borgerhoff-lamberigts.be

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties