"Liverpool wil Lille extra bonus betalen voor vervroegde komst Origi"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 15 reacties
"Liverpool wil Lille extra bonus betalen voor vervroegde komst Origi"
Foto: © Photonews

De voorbije weken ontstond er een ware soap omtrent de toekomst van Divock Origi. Volgens zijn contract moet de Rode Duivel het seizoen vervolmaken bij Lille OSC, maar Liverpool wil de aanvaller al sneller naar Engeland halen. En daar hebben de roodhemden de nodige ponden of euro's voor veil.

Liverpool betaalde in het tussenseizoen een slordige dertien miljoen euro voor Divock Origi. The Reds kwamen in één adem overeen met Lille OSC dat de Rode Duivel meteen voor een seizoen werd uitgeleend aan de Noord-Franse topclub. De huidige spitsen van Liverpool laten het echter afweten en Brendan Rodgers droomt ervan om Origi in januari al naar Anfield te halen.

Maar dat is natuurlijk niet naar de zin van les Dogues, die naar de contractuele bepalingen wijzen. Maar volgens The Times legt Liverpool zich daar niet zomaar bij neer. Meer zelfs: het team van Simon Mignolet wil Lille, bovenop de transfersom, een extra bonus uitbetalen om Origi een half seizoen vroeger te lossen. 

En wat denkt Origi zelf? 

"Normaal gezien speel ik tot het einde van het seizoen bij Lille", liet Origi zelf over de kwestie optekenen. "Maar ik zou het natuurlijk niet jammer vinden om nu de overstap al te maken. Maar dat zal enkel het geval zijn als alle partijen tot een akkoord komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties