Hasi blust brandje: "Ik wil gerust de Hondurese bondscoach opbellen"

Hasi blust brandje: "Ik wil gerust de Hondurese bondscoach opbellen"
Foto: © Photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Andy Najar loopt zaterdag gewoon zijn lijntje af tegen Charleroi. Vrijdag bluste Besnik Hasi alle brandjes rond de Hondurees, die 'een blessure zou geveinsd hebben'. "Ik wil gerust met de Hondurese bondscoach gaan praten."

Johan Walckiers in Neerpede

In Honduras keken ze met grote ogen op toen ze een trainingsfoto zagen waarop Najar een omhaal deed. Vier dagen voordien had hij immers laten weten niet te kunnen afkomen voor de vriendschappelijke interlands. "Het is simpel. Andy was al drie weken op de sukkel, maar we hebben hem telkens kunnen oplappen", aldus Hasi.

We verzinnen niks om spelers hier te houden

"We hebben foto's gemaakt en die opgestuurd en ook nog een mail gestuurd. We hebben toen de bevestiging gekregen dat hij hier mocht blijven. Tot vrijdag had hij ook niet getraind. Daarna hebben we een potje tennisvoetbal gespeeld en die jongen ziet zo'n bal op zich afkomen. Tja, dan probeert hij een retro."

Hasi wil ook extra maatregelen nemen om Najar problemen te besparen. "Ik wil de Hondurese bondscoach bellen. Ik wil niet dat hij een beeld van ons krijgt dat we blessures zouden laten veinzen om de spelers hier te houden. Daarbij, Andy zou willen gaan hebben hoor. Als het kwalificatiewedstrijden geweest waren, zou hij weg zijn. Maar omdat het om vriendschappelijke interlands ging, besliste de bond van Honduras om hem hier te laten revalideren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties