Reactie Is de nieuwe concurrent voor Lukaku opgestaan?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Is de nieuwe concurrent voor Lukaku opgestaan?
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Niels De Schutter verving vanmiddag de geblesseerde Jordan Lukaku. De verdediger trok zijn plan op de voor hem ongewone positie. "Ik denk dat ik heb bewezen dat ik in de basis hoor."

Cédric De Volder in Oostende

Niels De Schutter was dit seizoen een vaste waarde bij KV Oostende op de rechtsbackpositie. Maar de terugkeer van Xavier Luissint (de aanvoerder van the Kustboys miste de voorbereiding en de eerste weken van het seizoen door een blessure, nvdr.) luidde een mindere periode in voor 26-jarige Oost-Vlaming. 

"Ik vond van mezelf dat ik aan een goed seizoen bezig was", aldus De Schutter. "Maar op een bepaald moment maakte de coach die keuze om mij op de bank te zetten. Ik kon niet anders dan het accepteren, hé. Al vind ik dat ik nu toch wel opnieuw heb bewezen dat ik thuis hoor in de basiself."

Per slot van rekening speel je tegen je voet, hé

De Schutter verving tegen Standard de geblesseerde Jordan Lukaku. "Ik speelde vroeger wel nu en dan eens op de linksbackpositie, maar per slot rekening speel je tegen je voet, hé. Het eerste kwartier stond dan ook vooral in het teken van positie zoeken. Maar deze nieuwe basisplaats zorgt voor vertrouwen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties