Reactie Skúlason doet het goed als rechtsachter: "Vorige keer pakte ik rood, nu ging het gelukkig beter"

Skúlason doet het goed als rechtsachter: "Vorige keer pakte ik rood, nu ging het gelukkig beter"
Foto: © photonews

Olafur Skúlason was de gelegenheidsrechtsback van Zulte Waregem. Daar speelde hij ooit al met de nationale ploeg van IJsland, nu dus ook met Essevee. "De vorige keer dat ik op die plaats speelde, pakte ik rood. Gelukkig ging het deze keer beter", kon er een lachje af bij 'Olli'.

Aernout Van Lindt in Waregem

  • Gelegenheidsrechtsback
  • Puike prestatie
  • Krampen op het einde

Skúlason had het zeker niet makkelijk tegen het duo Dejaegere/Raman: “Als ik op de ene ging doorjagen, dan kwam de andere er steevast overheen. Ik ben niet van de rapste, dus ik moest me goed positioneren.”

Slotsom: “Het was lastig. Cissako? Die had het ook al moeilijk met Asare op te vangen. We moesten allemaal hard werken en het is wel even wennen op die plaats.”

Botste gewoon tegen de muur

“Het was dus werken geblazen, daarom dat ik er op het einde ook helemaal doorzat. Ik kreeg krampen, omdat ik tegen de muur botste. Ik zat er helemaal door, ik was ook wat ziek geweest voor de match tegen Kortrijk.”

En toch deed Skúlason het merkelijk beter dan de vorige keer op die plaats: “Dat was tegen Kroatië in de play-offs voor het WK 2014. Toen pakte ik rood, dus nu was het wél beter ja.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties