Reactie Malinwa kan opnieuw niet scoren: "Blijven kloppen op de deur, ze zal wel eens open gaan"

Malinwa kan opnieuw niet scoren: "Blijven kloppen op de deur, ze zal wel eens open gaan"
Foto: © photonews

Opvallend: KV Mechelen kreeg tegen KV Oostende een resem kansen. Ook opvallend: het kon geen enkele van die kansen verzilveren. "Het had evengoed 4- 2 kunnen zijn, dat het 0-0 is gebleven, dat is een mirakel", aldus Wouter Biebauw. Spelers en coach blikken terug op de vreemde brilscore.

Aernout Van Lindt in Mechelen

Op het veldspel was ook tegen KV Oostende weer weinig aan te merken, maar scoren lukte niet. "Je mag goed spelen zoveel je wil, als je geen doelpunten maakt kan je ook geen punten pakken", klinkt het bij Mats Rits.

"Dat we vandaag niet tot scoren toekomen, dat is niet ok. Hoeveel kansen hebben wij wel niet nodig om te scoren? Zelfs een strafschop krijgen we er niet in vandaag."

Ook Wouter Biebauw snapt het niet: "Het is een mirakel dat het hier 0-0 blijft. 3-2 of 4-2, dat had een logischer uitslag geweest. Nu gaan ze misschien zeggen dat het een saaie match was als ze de uitslag zien, maar het was echt geen slecht kijkstuk."

"Tegen Westerlo enkele maanden geleden vlogen ze er nog allemaal in, nu lukt het gewoon niet meer. Nog een geluk dat we er deze keer geentje binnen krijgen aan de andere kant", gaat de doelman verder - die er zelf ook een paar keer goed tussen zat."

Coach Jankovic neemt het dan weer filosofisch op: "Het zal wel keren. Als we slecht zouden spelen, of geen kansen zouden ontwikkelen ... dan zou ik boos zijn, nu ben ik enkel ontgoocheld."

"Vorige week hadden we 15 schoten, vandaag misschien het dubbele. Hij wilde er gewoon niet in. Maar het zal keren: we blijven op de deur kloppen, ze zal wel een keer opengaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties