Sclessin: vooral voor Standard zelf een hel dit seizoen

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
Sclessin: vooral voor Standard zelf een hel dit seizoen
Foto: © SC

Het zit niet goed, daar in Luik. De Rouches verloren voor de derde keer op rij, Europees voetbal inbegrepen, en werden uitgespuwd door hun eigen publiek. Begrijpelijk, zij zagen hun rood en wit maar twee keer winnen in Luik.

Standard haalde, de match tegen Zulte Waregem inbegrepen, maar 8 op 24. Dat is het op één na slechtste rapport in eigen huis van de hele competitie. Cercle Brugge is het enige team dat in het eigen stadion minder punten pakte.

Maar liefst vier keer gingen de Rouches de boot in te Luik. Gent, Oostende, Zulte Waregem en KV Kortrijk pakten er de volle buit. Als supporter moet je het vooral van thuiswedstrijden hebben. De uitmatchen kijken de meeste fans namelijk op tv. Dan is het logisch dat de moed in de schoenen zinkt aan de boorden van de Maas.

Toekomst ook niet rooskleurig

De drie volgende affiches in competitie beloven ook niet veel goeds. Club Brugge, Anderlecht en Lokeren maken de trip naar Luik. Daartussen komt Lokeren nog eens op bezoek in de Beker. Ook Feyenoord maakt in de Europa League een uitstapje naar Luik. Het enige geluk is de uitstekende reputatie weg van Sclessin. Daar prijkt Standard nog steeds fier op kop met 16 op 27.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties