Sobota 'overweegt' terugkeer naar Polen

Jeroen Evens
| 11 reacties
Sobota 'overweegt' terugkeer naar Polen
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Waldemar Sobota was vorig jaar in de voorrondes van de Europa League nog de 'killer' van Club Brugge, waarna blauw-zwart er geen gras over liet groeien om de Pool aan te trekken. Nu lijkt Sobota een pion op overschot en is een terugkeer naar Polen niet uitgesloten.

Michel Preud’homme beschikt over een degelijke kern, en boekt daar dit seizoen goede resultaten mee. Onder de aanvoering van Victor Vazquez en Lior Refaelov leidt Brugge na zeventien speeldagen de tabel. Minder goed nieuws voor Waldemar Sobota, die de laatste weken maar moeilijk aan speelminuten kan geraken.

Geruchten suggereren dat een terugkeer naar zijn thuisland wel eens mogelijk zou zijn. De flankspeler wordt vooral gelinkt met zijn vorige werkgever, Slask Wroclaw. “Ik hoor die geruchten ook, maar voorlopig is er geen enkele ploeg al komen informeren”, vertelt Sobota aan de Poolse media.

Een terugkeer naar Polen sluit Sobota echter ook niet uit. “Als er een club komt waar ik elke week kan spelen, dan zou ik dat zeker overwegen”, volgens de Bruggeling. In tien competitiewedstrijden kwam Sobota dit seizoen nog niet tot scoren toe. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties