Vanderhaeghe haalt uit: "Vazquez en Refaelov zouden een zwembad moeten bouwen, twee zelfs"

Vanderhaeghe haalt uit: "Vazquez en Refaelov zouden een zwembad moeten bouwen, twee zelfs"
Foto: © photonews

Yves Vanderhaeghe was na de bekerwedstrijd tegen Club Brugge nog kalm, maar blijkbaar had een nachtje daar verandering in gebracht. Tijdens zijn persconferentie van donderdag haalde hij zwaar uit naar enkele Club- spelers en de scheidsrechter.

"Club Brugge heeft op de dag van de wedstrijd al een verkeerd beeld van ons geschetst in de media", aldus Vanderhaeghe in HLN. "Wij zijn geen ploeg die alleen maar slaat en provoceert. Op alle manieren heeft Club Brugge ons vooraf onder druk gezet. Ik las vooraf dat wij ellebogen geven."

Ik las dat wij ellebogen geven

"Wel, ik werk al heel het seizoen hard met mijn groep. Elke week worden we bewierookt voor ons positief voetbal en dan lees ik op de dag van de wedstrijd zo'n berichtgeving. Luister, ik vind het niet kunnen dat Club Brugge op die manier de wedstrijd probeert te manipuleren. Als trainer moet ik daarop reageren."

Ook Lior Refaelov en Victor Vazquez kregen een veeg uit de pan. "Ondertussen zag ik de beelden al meerdere keren. Gasten als Vázquez, Castillo en Refaelov zouden beter een zwembad bouwen om in te duiken. Misschien moeten ze er zelfs twee bouwen. Meunier verdiende trouwens rood voor een fout op Van Eenoo, maar er volgde zelfs geen sanctie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties