Reactie Van Geneugden viert, Van Wijk treurt: "De druk wordt groter en groter"

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
Van Geneugden viert, Van Wijk treurt: "De druk wordt groter en groter"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het contrast was bijzonder groot in het Kuipje vrijdagavond. Dolle vreugde in de kleedkamer van Waasland-Beveren, ijzige stilte in die van Westerlo.

Robby Morren in Westerlo

Dennis Van Wijk kampt al enkele weken met personeelsproblemen en heeft stilaan ook mentaal oplapwerk. "Er was een wereld van verschil tussen de eerste en de tweede helft. Na die 1-1 ging het bij ons een stuk minder, dat heeft te maken met een gebrek aan vertrouwen."

Westerlo komt hoe langer hoe meer in de problemen na een bedroevende 1 op 18. "De druk wordt groter en groter op ons. De jongens die fit zijn, zullen zich moeten tonen."

Van Geneugden mocht na winst tegen Moeskroen opnieuw vieren. "Het veldspel was voor ons, maar de kansen waren voor Westerlo. Zij kwamen snel op voorsprong maar wij scoorden op het juiste moment de gelijkmaker. In de tweede helft ging het op en neer en ook toen scoorden we op het ideale moment."

"Die voorsprong gaf een boost aan de groep. Dit is onze tweede uitoverwinning van het seizoen, ik ben heel blij voor de club en voor Emond dat hij op zijn verjaardag scoorde. Het was heel belangrijk om niet te verliezen. We toonden de juiste intentie en pakten de drie punten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties