Reactie Discussie over strafschopfase: van "Natuurlijk wel!" tot "Hij zocht het te veel"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 40 reacties
Discussie over strafschopfase: van "Natuurlijk wel!" tot "Hij zocht het te veel"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aleksandar Trajkovski en Zulte Waregem voelden zich na afloop van de partij bij Club Brugge bekocht. Frederik Geldhof weigerde namelijk een strafschop te fluiten na een haakfout van Nikola Storm. "In Brugge krijg je nooit een strafschop."

Cédric De Volder en Aernout Van Lindt in Brugge

Het waren de woorden van Olafur Skulason. Ook de IJslander was ervan overtuigd dat Zulte Waregem bij een 1-0-tussenstand altijd een strafschop had moeten krijgen. Maar wat denken de hoofdrolspelers zelf?

"Natuurlijk was het een strafschop", roept Aleksandar Trajkovski uit. "Nikola Storm raakt de bal helemaal niet, maar mij wel. Vijf minuten later werd ik een tweede keer tegen de grond gewerkt, maar ook dan werd er niet gefloten."

Welles, nietes...

De - voor de gelegenheid althans - flankverdediger van Club Brugge zag het dan weer anders. "Trajkovski ging veel te opzichtig op zoek naar een strafschop. Ik vind het een twijfelgeval. Eigenlijk loopt hij tegen mij aan, hé."

Het laatste woord was dan weer voor Francky Dury? "Of ik ook van mening ben dat het een strafschop was? De mening van Francky Dury is niet van tel, hé. Enkel de mening van de scheidsrechter doet ertoe."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties