Engels out tot na jaarwisseling, ook zorgen om Vazquez en Silva

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 14 reacties
Engels out tot na jaarwisseling, ook zorgen om Vazquez en Silva
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge moest vandaag serieus puzzelen om een degelijke defensie op de been te brengen. En het houdt niet op voor Michel Preud'homme. Gato Silva liep wellicht een spierscheurtje op. Ook Bjorn Engels nog langer op non-actief.

Cédric De Volder in Brugge

Gato Silva begon vanmiddag tegen Zulte Waregem op de rechtsachterpositie, maar viel nog voor de rust uit. "Ik vrees dat hij een spierscheurtje heeft opgelopen", aldus Michel Preud'homme. "Hopelijk recupereer ik Thomas Meunier voor de wedstrijd van donderdag tegen HJK."

Bjorn Engels hervatte afgelopen donderdag nog met de groep na aanhoudende knie- en enkelproblemen, maar mag terug in zijn zetel gaan zitten. "Bjorn kampt met botodeem (vochtophoping rond het bot, nvdr.) en zal minstens drie weken moeten rusten. Ik hoop dat hij terug fit is voor de winterstage."

En... Vazquez, De Bock,...

Victor Vazquez liep tijdens de wedstrijd tegen Essevee dan weer een teenblessure op. "Mijn nagel is in mijn teen geschoten", legde de Catalaan zelf uit. Hij kreeg tijdens de rust een inspuiting en kon de partij vervolmaken. Verder is ook de terugkeer van Laurens De Bock (spierscheurtje in de zij, nvdr.) niet meteen voor morgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties