Ex-aanvaller Anderlecht duwt Inter kopje onder

Manuel Gonzalez

Internazionale is ziek. De voormalige Italiaanse grootmacht ging vanavond met 1-2 onderuit tegen Udinese. Het was overigens Cyril Théréau die het winnende doelpunt voor zijn rekening nam.

De Franse aanvaller werd in 2006 nog door RSC Anderlecht overgenomen van Sporting Charleroi, maar werd met een onvoldoende terug naar Mambourg gestuurd. In Italië haalt Cyril Théréau alsnog zijn gram.

Nochtans kwam Internazionale op slag van rust op voorsprong na een doelpunt van Mauro Icardi. Op het uur zorgde Bruno Fernandes voor de gelijkmaker. Tien minuutjes later bezorgde Théréau E Zebrette alsnog de driepunter.

Inter blijft zo op een povere twaalfde plaats staan in het klassement. De traditieclub telt amper zeven puntjes respijt op de gevarenzone. Udinese springt door de overwinning naast AC Milan naar de zevende plaats.