Reactie Oostendse winst, maar geen antwoord: "En dan? Niemand zal dit onthouden"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Oostendse winst, maar geen antwoord: "En dan? Niemand zal dit onthouden"
Foto: © Photonews

KV Oostende won gisteren dan wel van Lierse SK, maar het verwachte antwoord na de wanprestatie in de Beker bleef uit. "Maar enkel de drie punten zijn momenteel van belang", verdedigen de kustjongens hun prestatie.

Cédric De Volder in Oostende

Meer zelfs: volgens Carl Hoefkens is de redding van KV Oostende ook meteen een feit. "Ik denk niet dat we ons nu nog zorgen hoeven te maken. De reactie na de bekeruitschakeling was er dan wel niet, maar enkel de drie punten zijn van belang."

"Binnen enkele weken herinnert niemand zich deze prestatie nog", gaat Hoefkens verder. "Maar Oostende staat wel mooi in de middenmoot. We kunnen de komende weken naar boven kijken. En eigenlijk begint ook de voorbereiding op volgend seizoen al meteen."

Eigenlijk begint ook meteen de voorbereiding op volgend seizoen

Bjorn Ruytinx is dan weer geen fan van naar boven kijken. "Ik haat die uitspraak", lacht El Toro. "Laat ons zeggen dat we niet meer naar beneden moeten kijken. Al moeten we niet beginnen dromen, hé. We hebben in het verleden al bewezen dat we niet altijd even drukbestendig zijn."

"We hebben inderdaad geen superwedstrijd gespeeld", krijgt Baptiste Schmisser het laatste woord. "Maar het is wel een enorm belangrijke winst. De kloof met de PO3-plaatsen bedraagt nu elf punten. Die kloof is dus ruim genoeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties