Reactie Kebano: "Interesse van Anderlecht? Dat doet me plezier"

Kebano: "Interesse van Anderlecht? Dat doet me plezier"
Foto: © photonews

Neeskens Kebano begint stilaan van kerstvoetbal te houden. Net als vorig seizoen werd het ook deze keer een klinkende overwinning voor de Carolo's. Misschien was het wel de laatste match in zwart-witte uitrusting voor de kwieke aanvaller? "Voorlopig ben ik nog Carolo."

Aernout Van Lindt in Waregem

Vorig jaar 0-3 gaan winnen in Genk, nu 1-3 aan de Gaverbeek: "Op den duur zou je van kerstvoetbal gaan houden hé. Als je achteraf altijd de drie punten kan wegkapen, dan moet je daar heel blij mee zijn. Maar we hebben afgezien, zeker na de 0-2."

Kebano is bezig aan een wonderbaarlijk seizoen. Dat leverde hem ook de interesse van Anderlecht op: "Als het waar is dat ze in me geïnteresseerd zijn, dan doet me dat veel plezier."

Zien hoever we kunnen komen met Charleroi

"Het toont dat ze respect voor me hebben. Maar ik ben niet met een transfer bezig op dit moment: ik ben een Carolo en blijf dat voorlopig ook. Ik wil eerst even kijken hoever we kunnen komen met dit Charleroi."

De eerste matchen van het nieuwe jaar zullen alvast zonder Kebano zijn: "Ik ga eerst naar de Afrika Cup, daarna zien we wel hoever we staan met onze ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties