Reactie Profeet Benito Raman: "Ik had alweer gezegd dat ik zou scoren"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Profeet Benito Raman: "Ik had alweer gezegd dat ik zou scoren"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Benito Raman zette AA Gent met een mooie lob op voorsprong bij KV Kortrijk. Een aangekondigde goal, zo blijkt. Raman voorspelt naar eigen zeggen elk doelpunt dat hij maakt.

Sander De Graeve in Kortrijk

"Ik had het tegen de teammanager van KV Kortrijk gezegd: 'Claude, vandaag gaat het gebeuren.' Ik kan het zelfs bewijzen", Aldus Raman die meteen een sms opsnort. 'Ik scoor', leest het bericht om vijf voor tien gisteravond. De jonge spits zat er nog niet naast.

"Ik ga het niet elke week zeggen want dan lukt het niet. Als ik scoor wanneer ik het niet aankondig? Dan is dat een gelukje", lacht de spits. "In de jeugd heb ik het al voorgehad dat ik het zei en toch niet scoorde. Dit jaar is het me nog niet voorgevallen."

Aangekondigd of niet, de goal leverde vooral de drie punten op voor Gent én was van mooie makelij. "We mogen tevreden zijn dat we hier wonnen. KV Kortrijk kon ons op zes punten zetten, maar nu staan we er opnieuw helemaal bij."

Raman was niet aan zijn beste partij bezig. We zagen al een tweet waarin een supporter naar zijn vervanging vroeg. "Die had gelijk, het was die laatste twintig minuten echt niet goed." Na zijn goal vond hij een tweede adem. "Daar moet ik nog stappen zetten, om die concentratie de volle 90 minuten aan te houden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties