Reactie "We missen de kansen om ons helemaal in de competitie te spelen"

"We missen de kansen om ons helemaal in de competitie te spelen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem kreeg in het begin van de match tegen Charleroi een aantal goede kansen, maar uiteindelijk ging het onderuit tegen de Henegouwers: 1-3. De ontgoocheling was dan ook groot bij de spelers van Essevee.

Aernout Van Lindt in Waregem

"We hadden de kans om onszelf helemaal in de competitie te spelen vandaag", sakkerde Karel D'Haene. "We hebben onze kansen te weinig afgemaakt en hebben zelf twee goals weggegeven. Dan weet je dat je de kans laat liggen."

Bij het tweede tegendoelpunt ging de aanvoerder zelf ook in de fout: "Bryan gooit de bal op mij terug en op het moment dat hij botst, weet ik al dat het nipt ging worden. Jammer genoeg kon ik hem niet meer tegenhouden.

"We hebben er alles aan gedaan", geeft ook Mo Messoudi toe. "Maar we waren niet scherp genoeg en dus laten we de punten liggen vandaag."

"Eigenlijk gaven we de match uit handen tijdens de blessurebehandeling van Sylla. Na de 0-2 zijn we maar echt terug in de match gekomen en we hadden nog kunnen gelijkmaken, maar het doelpunt viel aan de andere kant - al waren we toen al een paar keer goed weggekomen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties