Genk heeft boodschap begrepen en spreekt met verschillende verdedigers, inclusief ex-Rode Duivel

Genk heeft boodschap begrepen en spreekt met verschillende verdedigers, inclusief ex-Rode Duivel
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Enkele dagen geleden gaven we nog aan dat het hoog tijd werd dat Racing Genk aan versterking in de verdediging dacht, toen de coaches moesten bijpikkelen op oefenstage. De boodschap is begrepen, niet minder dan 3 defensieve pistes worden ernstig gevolgd: Daems, Verboom en Schuermans.

  • Met trainers in verdediging op oefenstage
  • Dringend versterkingen nodig
  • Contacten met (minstens) 2 linksbacks en 1 centrale verdediger

Over ex-international Filip Daems wordt er de laatste dag het meest gesproken. De 36-jarige linksachter van Borussia Mönchengladbach wordt het hof gemaakt volgens de Duitse media.

Zelf twijfelt Daems echter vooralsnog, al is hij aan het eind van dit seizoen einde contract. Genk blijft echter niet bij de pakken zitten en probeert alvast bij Zulte Waregem linksachter Bryan Verboom los te weken - al zal die niet goedkoop zijn.

Centrale zoektocht

Ook centraal zoeken de Limburgers nog versterkingen. Een genoemde naam in de Cristal Arena is Kenneth Schuermans, de 23-jarige centrale man bij Westerlo.

Bij Racing hebben ze de boodschap in ieder geval begrepen; in de maand januari moeten er verdedigers extra komen, om de verliezen van de Afrika Cup en blessures op te vangen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties