Logan Bailly: "Ik was verbaasd door het ontslag van Leko"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Logan Bailly: "Ik was verbaasd door het ontslag van Leko"
Foto: © SC

Ook OHL trok naar de Spaanse zon in Oliva voor de winterstage. Daar bereidt het zich onder de nieuwe hoofdcoach Jacky Mathijssen voor op de verdere promotiestrijd. Bij Logan Bailly zit het afscheid van ex-coach Leko nog vers in het geheugen.

Sander De Graeve in Oliva

“Toen we die eerste periodetitel pakten, dacht ik dat Ivan zou kunnen blijven tot het eind”, aldus Logan Bailly. “Zijn enige minpunt was zijn gebrek aan ervaring, maar je moet ergens beginnen om ervaring op te doen, hé.”

Ivan werd geapprecieerd door iedereen

“Ivan werd geapprecieerd door iedereen in de kleedkamer. Hij kende echt veel van het spelletje. Ik was heel erg verrast toen hij ontslagen werd, verbaasd zelfs. Hij was echt een uitstekende coach met wie ik het goed kon vinden”, steekt de doelman zijn teleurstelling niet onder stoelen of banken.

“We wilden echt iets bereiken met hem, maar er gebeuren soms dingen waar je als spelersgroep geen vat op hebt. Dingen die boven de kleedkamer gebeuren, in de directiekamers.”

Hij laat zich wel positief uit over de nieuwe coach, Jacky Mathijssen. “Het is iemand met heel erg veel ervaring. Hij kent ook het Belgisch voetbal goed. Elke trainer legt zijn accenten, maar het ging hier niet van zwart naar wit. Het was geen revolutie.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties