Jacob geeft er de brui aan

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 85 reacties
Jacob geeft er de brui aan
Foto: © photonews

Gunther Jacob heeft zonet zijn functie als technisch directeur bij Genk neergelegd. Dat geeft de club mee in een persbericht. Jacob lag al een hele tijd onder vuur bij de supporters.

"Gunter Jacob kondigde afgelopen vrijdag in een gesprek met Algemeen Directeur Patrick Janssens aan dat hij zijn functie als Technisch Directeur, die hij sinds september 2011 uitoefende, neerlegt. Na lang beraad heeft Jacob besloten dat het juiste moment is gekomen om een nieuwe uitdaging aan te gaan", meldt de club.

Jacob laat Genk niet meteen hulpeloos achter. "Hij blijft beschikbaar voor de club om een optimale overgang te bewerkstelligen en adviserend op te treden bij bepaalde dossiers." De technisch directeur lag al lang onder vuur, maar Racing Genk benadrukt dat het om een persoonlijke keuze gaat.

Falend transferbeleid

"De club geeft geen verdere commentaar bij deze persoonlijke beslissing en zal zich in de komende dagen beraden over de toekomst. KRC Genk wil Gunter Jacob bedanken voor de inspanningen die hij leverde binnen zijn functie als Technisch Directeur en wenst hem alvast succes bij de voortzetting van zijn carrière."

Jacob was vooral bij de supporters de favoriete schietschijf. De mindere resultaten werden in zijn schoenen geschoven en ook het transferbeleid kreeg erg veel kritiek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties