Cercle heeft droom: "Samen met jullie naar de Heizel trekken"

Cercle heeft droom: "Samen met jullie naar de Heizel trekken"
Foto: © Photonews

Cercle Brugge heeft er al bij al toch een leuk eindejaar opzitten. In 2015 wil het de redding opnieuw verwezenlijken. Kapitein Hans Cornelis droomt echter van de bekerfinale: "We willen zo onze dankbaarheid tonen aan onze fans", aldus Cornelis op de nieuwjaarsreceptie van de Vereniging.

  • Competitie belangrijkst
  • Toch een bekerdroom
  • Dankbaarheid naar fans groot

Kapitein Hans Cornelis had drie wensen voor de supporters. "Eerst en vooral een goede gezondheid, vrij van alle kwaaltjes. Dat is belangrijk voor topsporters, maar ook gewoon voor iedereen."

Er vielen al eens woorden, maar uw enthousiasme gaf ons kracht

"Mijn tweede punt heet dankbaarheid, voor jullie. Bedankt voor die blijvende steun. Natuurlijk vielen er al eens woorden, maar jullie enthousiasme gaf ons kracht. Om door te zetten."

En de doelen voor 2015 zijn alvast duidelijk: "U kan op ons rekenen. We gaan er alles aan doen om in de hoogste afdeling te blijven ... en we zouden samen met jullie graag nog eens naar de Heizel trekken." 

De positieve sfeer waar Cercle voor bekend staat, is terug!

Ook coach Vidarsson haalde positieve zaken aan: "Alleen het nu telt en de positieve sfeer waar Cercle voor bekend staat, is terug!", aldus de oefenmeester.

"We hebben nog negen competitiewedstrijden om dat behoud te verzekeren. Ik ben overtuigd dat het zal lukken. De teamspirit zit uitstekend, zo merkte ik ook tijdens onze stage in Spanje."
 
"De vechtlust is groot. De wil om te slagen zo mogelijk nog groter. Aan inzet, overtuiging en passie zal het echt niet liggen. De competitie blijft het belangrijkste, maar ook ik zou graag op 21 maart naar Brussel trekken."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties