Het Lokerse veld lag er dramatisch bij: "Het leek wel vierde provinciale"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Het Lokerse veld lag er dramatisch bij: "Het leek wel vierde provinciale"
Foto: © Photonews

Na de wedstrijd tussen Lokeren en Racing Genk waren beide partijen het over twee zaken eens. Genk kwam goed weg met een punt én het veld lag er dramatisch bij. Toch kon vooral Lokeren af en toe aardig voetbal op de mat leggen.

Sander De Graeve in Lokeren

"Ik vrees voor Lokeren dat hun veld voor de rest van het seizoen dood is", aldus Julien Gorius na de match. "Op een beter terrein kunnen we volgens mij meer doen. Of ze wat van het geld van Scholz in het terrein moeten investeren? Dat beslis ik niet. Het is wel in hun nadeel. Het goeie voetbal zit in de cultuur bij Lokeren."

Het was een catastrofe

"Het veld was echt een catastrofe", aldus de debuterende Bartaccini. "Het was een veld voor vierde provinciale", gooide de jonge aanvaller er nog tussen. "Dit zijn we niet gewend", gaf Siebe Schrijvers aan. "Je voelde echt dat er van alles aan je noppen plakte als je een voet ophief."

Het veld was erg zwaar, maar Lokeren kon er toch aardige combinaties op leggen. "Het was heel moeilijk, je wist soms niet of de bal bleef hangen of net zou doorschieten. Als je ziet hoe we erop speelden, deden we het erg goed. Wat we getoond hebben is goed voor de komende weken", aldus Vanaken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties