Ndidi dankbaar voor overstap naar Genk

Jeroen Evens
| 7 reacties
Ndidi dankbaar voor overstap naar Genk
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

De Nigeriaanse jeugdinternational Wildred Ndidi heeft zijn handtekening gezet onder een 2,5-jarig contract bij de Limburgers. Daarmee heeft Genk zijn eerste winterstransfer beet. Tegen SL10 vertelde de versterking heel gelukkig te zijn met de overstap.

Wilfred Ndidi is een centrale verdediger, en komt over van Nath Boys of Lagos FC. Ook is hij een jeugdinternational in zijn vaderland Nigeria bij de U20.

Met Kara op de Africa Cup heeft Genk centraal vanachter Sandy Walsh nog als backup, maar daarna wordt de spoeling dun. Genk hoopt ‘een nieuwe Kabasele’ te hebben binnengehaald, maar de Nigeriaan is nog niet speelgerechtigd voor de eerste wedstrijd na de winterstop in Lokeren.

“Ik ben heel gelukkig om hier te zijn, en in de eerste plaats dank ik God voor deze kans”, vertelde de 18-jarige nieuwkomeling aan SL10.

Over zijn motivatie lijkt er geen twijfel te bestaan. “Ik dank de trainersstaf en de voorzitter. Ik ben heel gelukkig om in Genk te zijn, en ik zal elke dag hard werken op training en in de wedstrijden om het team te helpen.”

Ndidi maakte een jaar geleden reeds indruk op een stage in Limburg. Nu de Nigeriaan 18 jaar werd, twijfelde blauwwit er niet aan om de jongeling te contracteren, weliswaar "met het oog op de toekomst" (Pierre Denier).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties