Vanden Stock lyrisch: "Waarschijnlijk is hij beter dan Boussoufa"

Vanden Stock lyrisch: "Waarschijnlijk is hij beter dan Boussoufa"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Roger Vanden Stock wreef zich in de handen met zijn nieuwste speler. Marco Marin, een Europese topper, binnenhalen, is hem immers niet elke dag gegeven. "We waren verrast ja", lachte hij.

Johan Walckiers in Anderlecht

Vanden Stock kon zijn pret moeilijk verbergen. "Dit maakt me heel blij. Een man met zulke adelbrieven die voor ons kiest, dat gebeurt niet elke dag. Ik moet toegeven dat we verrast waren toen hij ja zei", lachte hij met pretoogjes.

"Dat hij geen moment over geld begon, maar enkel over zijn sportieve ambities, zegt genoeg", voegde Herman Van Holsbeeck toe. "Dit is een man die er alles voor over heeft om straks weer zijn oude niveau terug te vinden."

Alles aan doen om hem te houden als hij schittert

Vanden Stock dacht eerst aan één van zijn 'verloren zonen'. "We wilden Boussoufa, maar toen bleek dat hij niet haalbaar was, hebben we naar Marin gekeken", legt de preses uit. "Vandaag is hij onze Boussoufa. En misschien zelfs nog wat beter, maar dat moet hij eerst bewijzen."

Anderlecht huurde hem voor vijf maanden van Chelsea, met wie het goeie contacten onderhoudt na de transfer van Lukaku. "We hebben een aankoopoptie ja, maar we zullen zien na die vijf maanden. Of hij dan nog wil blijven en of we er uit komen. Maar uiteraard gaan we er alles aan doen om hem te houden als hij hier schittert", knipoogde Vanden Stock.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties