Witsel blijft niet bij de pakken zitten: "Premier League spreekt me aan"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 18 reacties
Witsel blijft niet bij de pakken zitten: "Premier League spreekt me aan"
Foto: © Photonews

Axel Witsel en Nicolas Lombaerts zijn buitenbeentjes bij de Rode Duivels. De twee spelen niet in de aantrekkelijke competities als de Bundesliga of de Premier League, maar zitten nog steeds in Rusland. Bij Witsel komt daar misschien wel verandering in.

In een gesprek met Bleacher Report geeft hij aan dat de Premier League hem charmeert. "Het klopt dat ik hou van de Premier League, samen met Duitsland en Spanje is het één van de beste competities ter wereld. Het is een goed, gek kampioenschap en veel collega-Rode Duivels spelen er."

Tijd om ook zelf te vertrekken, al heeft Witsel geduld. "We zullen wel zien, ik ben nog steeds maar 26 jaar oud, hé. We kijken naar wat de toekomst brengt." Een team waar hij mogelijk naartoe zou willen trekken, geeft hij wel. "Ik heb Manchester United altijd al een leuke ploeg gevonden."

Vond Manchester United altijd al een leuke ploeg

Er warden verder nog geruchten van een overstap naar AC Milan, maar daar is niets van aan. "Dat zijn geruchten uit de kranten, zelf weet ik daar niets van. Ik ben nog steeds gefocust op Zenit Sint-Petersburg en doe er alles aan om me goed voor te bereiden op het seizoen. Zelfs tijdens de vakantie dacht ik niet aan vertrekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties