Preud'homme sneert naar criticasters: "Ik kan Club nu al laten vlammen, maar..."

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 79 reacties
Preud'homme sneert naar criticasters: "Ik kan Club nu al laten vlammen, maar..."
Foto: © Photonews

Club Brugge toonde tegen KV Mechelen dat het dan toch geen onaantastbare machine is geworden. Michel Preud'homme is echter not amused met de berichten omtrent 'de kwetsbaarheid' van zijn troepen. "Ik kan Club nu al laten vlammen, hoor. Maar dat komen we op het einde van de rit te kort."

Cédric De Volder in Brugge

Club Brugge vertoonde de voorbije dagen barstjes in het staalharde harnas. Vooral KV Mechelen liet duidelijk zien waar de kwetsbaarheid van blauw-zwart ligt. Al was Michel Preud'homme het daar helemaal niet mee eens. 

"Ik heb na de bekerwedstrijd hier en daar gelezen dat we ontsnapt zijn aan een rampscenario", sneert de Luikenaar. "Ik vind dat eerlijk gezegd overdreven. Volgens mij hebben we toch nog steeds gewonnen, niet? En we zijn nog op alle vlakken in de running voor de prijzen."

Er staat nergens geschreven dat Club Brugge alle wedstrijden moet winnen met 3-0

Preud'homme heeft ook meteen een uitleg klaar voor het mindere spel van blauw-zwart tegen de Maneblussers. "We komen net uit de winterstage. Ook na de voorbereiding liep het een beetje stroever. Ik kan mijn ploeg nu al laten knallen, maar dat komen we dan op het einde van de rit te kort."

"Er staat nergens geschreven dat Club Brugge elke wedstrijd met 3-0 moet winnen", besluit de oefenmeester. "Ook de andere ploegen zoeken naar oplossingen om ons te verslaan, hé. Ik stel echter vast dat we op belangrijke momenten altijd op de afspraak zijn geweest."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties