Essevee legt twee iconen langer vast
Essevee legt twee iconen langer vast
Foto: © SC

Zulte Waregem maakt werk van de toekomst. En dat doet het met enkele ervaren rotten. Zowel Karel D'Haene als doelmannentrainer Gianny De Vos verbinden hun lot langer aan Essevee. En daar zijn ze beiden - hoe kan het ook anders - geweldig tevreden mee.

Aernout Van Lindt in Waregem

  • D'Haene licht optie in contract
  • Keepertrainer drie jaar langer bij Essevee

"Dit is heuglijk nieuws, uiteraard", aldus een gelukkige Karel D'Haene op de persconferentie in het Regenboogstadion deze namiddag. Hij blijft namelijk ook volgend jaar rots in de branding achterin bij Zulte Waregem.

Een optie in zijn huidig contract is sinds de match op Anderlecht automatisch gelicht: "Als ik X aantal wedstrijden speelde dit seizoen, zou ik een extra jaar blijven. We gaan nu binnenkort wel met de club samenzitten om een nieuw contract te bespreken", sluit de ervaren rot zeker niet uit dat hij ook na 2016 nog te zien is bij Essevee.

De Vos drie jaar langer

D'Haene is al van 2006 aan de Gaverbeek te bewonderen. "Volgend jaar ga ik dus mijn tiende seizoen in", is hij trots. En voor Gianny De Vos wordt het zelfs het elfde seizoen volgend jaar. Hij heeft zijn contract weten te verlengen tot 2018.

“Dit is een mooie erkenning van de club. Ik ben intussen aan mijn zesde seizoen bezig bij de A-kern van Essevee. Ik heb de club mee zien evolueren en wil hier ook graag in de toekomst verder mijn steentje toe bijdragen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties