Reactie Ezekiel : "Voor mij is dit geen verrassing"

Ezekiel : "Voor mij is dit geen verrassing"
Foto: © Photonews

Wat een match van Standard tegen Moeskroen. Een duidelijke overwinning, een machtsgreep bij het begin van de partij. Met dank ook aan ene verloren zoon: Imoh Ezekiel. Hij dartelde alsof hij nooit is weggeweest.

Als je iets wil doen in je eerste match sinds je terugkeer naar het vertrouwde Sclessin, dan is het wel een doelpunt maken. En de Nigeriaanse spits Imoh Ezekiel had er maar twintig minuten voor nodig.

"Ik ben echt gelukkig met dat eerste doelpunt en die drie punten. Een verrassing? Voor mij is dat geen verrassing, neen. Ik was me er van bewust dat ik al belangrijk en beslissend kon zijn."

Ploegmaten weten wat ze aan me hebben

De samenwerking met een wonderlijke Carcela wierp meteen vruchten af: "Mijn ploegmaten weten wat ze aan me hebben. Ik ben hier uiteindelijk ook amper zes maanden weg, en kon dus meteen mijn streng trekken. Het is misschien een nieuwe ploeg, maar met veel kwaliteit en we knokken er voor."

Opvallend ook: de supporters zijn hem ook nog niet vergeten. "Het ging atijd zo. De fans zijn echt goed en helpen ons echt aan vertrouwen als ze zo leuk zingen." (JH)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties