Ivens hoopt op contract op Freethiel: "Overgang naar Cercle sprong uiteindelijk af"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Ivens hoopt op contract op Freethiel: "Overgang naar Cercle sprong uiteindelijk af"
Foto: © Photonews

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Jonas Ivens traint momenteel mee met Waasland- Beveren. De verdediger onderhoudt de conditie dan wel op de Freethiel, maar hoopt er meteen een contract in de wacht te slepen. "Ik heb het gevoel dat ik iets kan toevoegen aan de groep."

Door Cédric De Volder

Jonas Ivens heeft er een turbulent Grieks avontuur opzitten. De 30-jarige verdediger is ondertussen nog steeds op zoek naar een nieuwe werkgever. In de tussentijd onderhoudt hij de conditie bij Waasland-Beveren. 

"Ik woon kort bij de Freethiel", vertelt Ivens in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Dus de keuze voor Waasland-Beveren was gemakkelijk. Al moet ik toegeven dat ik natuurlijk hoop dat er meer zal komen."

Ik had een Roemeense aanbieding en zat met Cercle Brugge rond de tafel

Nochtans had Ivens meerdere aanbiedingen. "Ik zat midden januari nog rond de tafel met Cercle Brugge. De Vereniging besliste echter om geen verdedigende versterking meer te halen na die dubbele overwinning tegen Sporting Charleroi. Die heropleving speelde dus in mijn nadeel."

"Ik had ook een aanbieding op zak van een Roemeense club. Maar ik had al snel door dat het niet de meest stabiele omgeving was. Bovendien had ik geen zin om twee keer op een jaar zoiets mee te maken."

Ivens doelt natuurlijk op zijn avontuur bij het Griekse Niki Volos. "Alles zat er nochtans goed. Niki Volos is een traditieclub die na veertig jaar eindelijk opnieuw op het hoogste niveau kwam voetballen. Bovendien was het aangenaam werken met een Nederlands-Belgische staff."

"Het probleem was dat we de eerste wedstrijden van het seizoen tegen de toppers speelden. We verloren tegen onder meer Olympiakos Piraeus en Panathinaikos. De steenrijke president liet half november weten dat hij het voor bekeken hield. Voor sommige verplaatsingen hadden we zelfs geen bus meer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties