Luiz: "Zlatan, een geweldige persoonlijkheid"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Luiz: "Zlatan, een geweldige persoonlijkheid"
Foto: © Photonews

Dinsdag staat David Luiz met PSG tegen over zijn ex-club Chelsea. De club uit Parijs rekent vooral opnieuw op Zlatan Ibrahimovic. Vorig seizoen werd PSG door Chelsea uitgeschakeld.

Tijdens die uitschakeling vorig seizoen droeg de Braziliaanse verdediger nog het shirt van The Blues. Luiz hoopt dat deze keer PSG wel wint en rekent daarvoor vooral op de Zweedse superster Ibrahimovic.

"Hij is een van de beste spelers in de wereld en een geweldige persoonlijkheid bovendien", blikt Luiz vooruit in de Engelse media. "José Mourinho kent hem natuurlijk uit hun periode bij Internazionale en hij weet misschien hoe Ibrahimovic af te stoppen is. Maar als Zlatan in vorm is, is hij niet te stoppen."

De Braziliaan zei ook dat Ibrahimovic hem overtuigde om naar PSG te komen. "Er zijn twee Zlatans: de Zlatan zoals de media hem zien en de echte Zlatan. Toen ik vorig seizoen met Chelsea in Parijs speelde, zei hij tijdens de wedstrijd dat ik volgend seizoen naar PSG moest komen om met hem samen te voetballen", zegt Luiz. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties