KV Mechelen stuurt fans door 'de geel-rode carwash' voor de derby

KV Mechelen stuurt fans door 'de geel-rode carwash' voor de derby
Foto: © SC

Voorafgaand aan de derby van aanstaande zondag vindt de Red & Yellow Wash plaats. Tijdens deze unieke actie worden fans door middel van poederverf rood en geel gekleurd. Deelnemers krijgen ook twee tickets voor de thuiswedstrijd tegen Standard.

22 februari staat met dikke pen omcirkeld in de agenda van de supporters van KV Mechelen. Malinwa neemt het dan namelijk op tegen Lierse SK. De streekderby draait om veel meer dan voetbal, het is een ontmoeting tussen twee rivalen en zet traditiegetrouw heel wat in beweging bij de supporters van de beide ploegen.

KV Mechelen is de thuisploeg en wil daarom het stadion zo rood en geel mogelijk kleuren. Sponsor Unibet draagt hier graag haar steentje aan bij door voor één keer haar groene kleuren te veranderen in rood en geel én voor supporters de Red & Yellow Wash te installeren

Dat is een soort carwash die iedereen die erdoor wandelt rood en geel kleurt (naar het voorbeeld van de ‘Color Run’).

Alle supporters die willen deelnemen aan de Red & Yellow Wash zouden best (afgedragen) witte kledij dragen. Voor de supporters die pas ter plekke besluiten deel te nemen aan de Red & Yellow Wash zijn er witte overalls en t-shirts voorzien.

Met behulp van de (eenvoudig uitwasbare) poederverf worden de fans die de Red & Yellow Wash trotseren vervolgens rood en geel gekleurd.

Zet het Malinwa op goede gedachten? Een thuiszege levert 105 euro op bij een inzet van 60 euro. Die gratis bonus krijgt u via ons en UNIBET. Een stunt van Lierse tegen het geel-rode legioen? 420 euro!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties