Nog geen datum te plakken op terugkeer Praet

Nog geen datum te plakken op terugkeer Praet
Foto: © SC

Wanneer zien we de Gouden Schoen terug op onze velden? Het is een vraag voor ons, maar blijkbaar ook voor Besnik Hasi. Die gaf vrijdag mee dat hij er nog geen datum op kan plakken, maar de terugmatch tegen Moskou komt zeker te vroeg.

Praet trainde deze week al individueel met de bal, maar voelde de volgende twee dagen een reactie in de rug. "Moskou komt zeker te vroeg. Hij zal spelen als hij fit is, want het heeft geen zin om hem te laten spelen en dan voor maanden te zien uitvallen", aldus Hasi. "Kortrijk? Ik durf er geen datum op plakken."

Ook over Steven Defour liet hij zich uit. "Hij voelde wel iets, maar hij kent zijn lichaam. Hij komt van ver terug en begon zonder echte voorbereiding aan het seizoen. Na Nieuwjaar zien we het wel de betere kant opgaan. Drie matchen per week op hoog niveau is nog altijd veel. Zijn wissel was uit voorzorg."

Conte: geen operatie voorlopig

"Zeker voor een jongen die altijd 120 procent er voor gaat. Hij houdt zich niet in en zijn spel is vrij fysiek. Dat kost hem wel wat. Al zijn kwaaltjes komen ook voort uit overbelasting. Aan het begin van de play-offs zal hij al een stuk verder staan."

De knie en enkel van Conte baren ook zorgen. "Zijn enkel laten we nu rusten. Zijn knie is eigenlijk een oude blessure waar hij even last van had, maar nu niet meer. Als hij niet opnieuw last krijgt, laten we het rusten tot na het seizoen en laten we hem dan opereren", verklaarde Hasi. (JW)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties