Reactie Kebano leidt Charleroi naar top zes: "De coach had voorspeld dat ik zou scoren"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Kebano leidt Charleroi naar top zes: "De coach had voorspeld dat ik zou scoren"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Neeskens Kebano was vanavond dé held bij Sporting Charleroi. De aanvaller had met twee doelpunten een groot aandeel in de zege van de Henegouwers. "Ik heb na vorige week geen moment getwijfeld."

Cédric De Volder in Oostende

We nemen jullie nog eventjes mee naar vorige week. Neeskens Kebano kreeg in de slotminuten de kans om Sporting Charleroi voorbij KAA Gent te trappen, maar de aanvaller faalde van op de stip. 

"Ik heb helemaal geen moeilijke week gehad", aldus Kebano. "Wel een moeilijke avond. Al moet ik toegeven dat de steun van de fans, ploegmaats en coach me enorm veel deugd heeft gedaan. Felice Mazzu had zelfs voorspeld dat ik zou scoren."

Ontgoocheld als we na zo'n seizoen naast play-off 1 grijpen

Geen strafschopspook echter voor de 22-jarige Congolees. Hij stuurde Didier Ovono vanavond vlotjes naar de verkeerde hoek. "Maar Cédric Fauré is nog steeds aangeduid voor de strafschoppen. Al stond hij niet meer op het veld, hé."

Op die manier kamperen de Zebra's momenteel op een voorlopige zesde plaats. "Hopelijk kunnen we dat houden. Ik zou toch ontgoocheld zijn als we na zo'n seizoen naast play-off 1 zouden grijpen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties