Reactie Cordaro en Skúlason uitgesloten: "Was dat een kaart dan?"

Cordaro en Skúlason uitgesloten: "Was dat een kaart dan?"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wat een avondje was het voor de spelers van Essevee op bezoek bij Cercle Brugge. De match helemaal in handen bij 0-2 vlak voor rust liep het toch nog mis, met dank ook aan ref Laforge. De spelers begrepen er dan ook niets van.

Aernout Van Lindt in Brugge

Francky Dury beval de spelers om eigenlijk niets te zeggen na de wedstrijd, om zeker niets verkeerds te zeggen. Maar de uitgesloten spelers - Cordaro en Skúlason - hadden toen de kleedkamers al verlaten. En zij wilden wel reageren.

"Was dat een kaart?", vraagt Cordaro zich luidop af. "De scheidsrechter zei niets en gaf gewoon rood. Ik weet niet wat er in zijn hoofd omging, ik ben toch echt geen vuile speler?"

"We zaten goed in de match tot die rode kaart, de tweede kaart hebben ze ons met een man minder wel weggeduwd", zag ook de winger een omslagpunt in de rode kaart.

Vrezen voor een schorsing doet Cordaro niet. "Misschien moet ik dinsdag naar de Geschillencommissie, maar ik vrees geen schorsing. Ik denk toch niet dat ze hiervoor iets gaan geven. Het blijft jammer dat het zo is gedraaid."

Ook Olafur Skúlason vond de uitsluitingen - ook de zijne - overdreven: "Ja, ik raak hem met mijn hand in zijn gezicht. Maar het was afduwen, geen slag. De rode kaarten hebben het verschil gemaakt vandaag, ik vond het zelfs een lichte penalty."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties