Reactie Koningskoppel houden wordt moeilijk voor KVK: "Als ze slim zijn, bieden ze mij een contract aan"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Koningskoppel houden wordt moeilijk voor KVK: "Als ze slim zijn, bieden ze mij een contract aan"
Foto: © Photonews

Het was gisteren de 'Santini en Chevalier-show' in het Guldensporenstadion. De twee maakten brandhout van Westerlo en knalden er samen zes binnen. Genoeg om van Santini voorlopig topschutter te maken.

Sander De Graeve in Kortrijk

Die andere, Teddy Chevalier, is dan weer de beste passeur in de Jupiler Pro League. Het gaat hard voor de Fransman, vorig seizoen zat hij steevast op de bank en kwam hij pas in play-off 2 boven water. "Dat was zo onder Vanhaezebrouck, maar nu geeft de coach (Yves Vanderhaeghe) mij wel vertrouwen."

Een tweede Matton-verhaal vermijden

Het lijkt moeilijk voor de Kerels om de twee te houden, zeker met die statistieken. Het contract van Chevalier loopt na volgend seizoen af. "Als ze intelligent zijn, bieden ze mij een nieuw contract aan", wond de spits er achteraf geen doekjes om. Ook bij Yves Vanderhaeghe speelt die gedachte.

"Daar zijn we mee bezig, ja. Voor allebei. We willen kort op de bal spelen", geeft de oefenmeester aan. "Ze zijn trouwens niet de enige die een nieuw contract mogen verwachten. We willen vermijden dat we het Matton-verhaal nog eens meemaken." Die trekt transfervrij naar Gent aan het eind van het seizoen.

Ivan Santini wil ook hogerop, maar reageerde cynisch. "Of ik met deze statistieken aanbiedingen ga krijgen? Vorig seizoen had ik wat? Vijftien goals en tien assists? Dat was voor heel wat ploegen nog niet voldoende", gaf de Kroaat aan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties