'Geel-rode carwash' voor derby Malinwa - Lierse groot succes

'Geel-rode carwash' voor derby Malinwa - Lierse groot succes
Foto: © SC

Voorafgaand aan de derby van aanstaande zondag vond de Red & Yellow Wash plaats. Tijdens deze unieke actie werden fans door middel van poederverf rood en geel gekleurd. Deelnemers kregen ook twee tickets voor de thuiswedstrijd tegen Standard. De actie werd een groot succes!

De streekderby van gisteren draaide om veel meer dan voetbal, het is een ontmoeting tussen twee rivalen en zet traditiegetrouw heel wat in beweging bij de supporters van de beide ploegen.

KV Mechelen is de thuisploeg en wil daarom het stadion zo rood en geel mogelijk kleuren. Sponsor Unibet droeg hier graag haar steentje aan bij door voor één keer haar groene kleuren te veranderen in rood en geel én voor supporters de Red & Yellow Wash te installeren

Dat is een soort carwash die iedereen die erdoor wandelt rood en geel kleurt. De actie werd een groot succes! “Het was echt een prachtig gezicht hoe al die fans zich lieten kleuren om door de Red & Yellow Wash te lopen. Deze actie zette deze derby nog eens extra op scherp."

"Op een kleurrijke en originele manier onderstrepen we zo de verbroedering en passie van onze fans. Rood en geel, dat is KV Mechelen”, aldus Johan Timmermans, voorzitter van KV Mechelen.

Brengt het KV Mechelen ook de komende weken op goede gedachten? Een overwinning volgende week in het Regenboogstadion levert je al 186 euro op als je via deze link uw gratis bonus van 60 euro claimt!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties