Lommel-coach Vreven koopt een grote pet en licht toe waarom

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Lommel-coach Vreven koopt een grote pet en licht toe waarom
Foto: © SC

Lommel boekte vrijdagavond een knappe zege op het veld van OH Leuven. Dat ticket voor de eindronde lijkt de Limburgers nu echt niet meer te kunnen ontglippen en dat geeft ook coach Vreven (eindelijk) volmondig toe.

"Als je dit soort wedstrijden gaat winnen... Dan doen we iets verkeerd als we de eindronde niet halen. Dan faal ik op de eerste plaats, samen met mijn spelers. Dat gaat niet meer gebueren: wij gaan die eindronde halen", aldus de trainer van Lommel. 

Lof voor collectieve prestatie

Hij was bijzonder opgetogen over de prestatie van zijn team en benadrukte vooral de collectieve prestatie. Ondanks de rol voor Deferm, die een heerlijke assist afleverde voor het tweede doelpunt van Regales en aan de overkant een bal van de lijn redde, wilde hij er dan ook niemand uitlichten. 

Vreven was voor de camera's van Proximus TV duidelijk in de wolken met wat zijn ploeg had laten zien. "Ik ben van plan vanavond een grote pet te kopen en ze morgenvroeg op training af te doen voor mijn groep. Het is gewoon een ongelooflijk mooie en knappe overwinning."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties