Mannaert weet hoe het nu moet: "Terug naar de wetten van de speelplaats"

Mannaert weet hoe het nu moet: "Terug naar de wetten van de speelplaats"
Foto: © SC

Vincent Mannaert leeft ontspannen toe naar de play-offs. Hij is er van overtuigd dat zijn ploeg er klaar voor is, ondanks de recente dip. En ook zonder Engels en Vazquez moet het lukken om eindelijk die prijs te pakken.

Dat Anderlecht de achterstand heeft ingehaald, wil Mannaert niet toegeven. Voor de manager heeft Club nog altijd iets speciaals. "In vorm en als het eenmaal draait, hebben wij een ploeg die weinig nodig heeft om ineens een match te beslissen. Niet voor niets maakt Club dit seizoen al meer dan honderd doelpunten over alle competities verspreid", zegt Mannaert in HLN.

Wij kunnen kampioen worden zonder Vazquez en Engels

"Club kan ook kampioen worden zonder Vazquez en Engels. Op training zie ik niets dan ontspannen gezichten. Ze maken grapjes en in de kleedkamer schieten alle talen door elkaar maar iedereen blijft er lachen. Da's voor mij genoeg om te weten dat alles goed zit in de groep."

"We zitten in een fase van het kampioenschap dat je terug moet naar de wetten van de speelplaats. Je laat je tegenstander niet passeren en eenmaal de bel gaat, moet je één goal meer gemaakt hebben dan de andere."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties