Reactie Kortrijk in play-off 1: "En nu proberen verrassen"

Kortrijk in play-off 1: "En nu proberen verrassen"
Foto: © photonews

KV Kortrijk versloeg Cercle Brugge met het kleinste verschil en mag zich zo opmaken voor play-off 1. En ook daarin voelen de Kerels zich niet kansloos.

Aernout Van Lindt in Kortrijk

"We hebben het al bewezen dat we iets kunnen doen tegen de grote ploegen. Nu gaan we ook alle wedstrijden proberen winnen", ziet coach Vanderhaeghe het wel zitten. En zoals steeds zonder druk: "We willen winnen, het is niet dat we moeten winnen", klinkt het al enkele weken bij de Kerels.

Ook de spelers kijken graag uit naar de eindstrijd en de tien komende finales. "We willen hoger eindigen dan de vorige keer in play-off 1. We hebben een sterk team en willen dat tonen", aldus doelpuntenmaker Chevalier.

In staat te stunten tegen de groten

De andere matchwinnaar - Laurent Henkinet - treedt hem bij: "We hebben dit seizoen al mooie dingen laten zien. Als we zo blijven spelen, dan moeten we misschien wel in staat zijn om zeker thuis te stunten tegen de grote teams."

Ook Stijn De Smet ziet het zitten: "Wie na acht speeldagen zou gezegd hebben dat we play-off 1 nog zouden halen, hadden ze zot genoemd. Maar het is wel verdiend."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties