Toptransfer in de maak: Liverpool brengt bod uit op spits Real Madrid

Nick Goetstouwers
| 3 reacties
Toptransfer in de maak: Liverpool brengt bod uit op spits Real Madrid
Foto: © SC

Volgens de 'Daily Star' brengt Liverpool momenteel de laatste wijzigingen aan, aan een bod op Real Madrid aanvaller, Karim Benzema. The Reds zouden bereid zijn 54 miljoen euro neer te tellen voor de Fransman.

Eerder werd al gezegd dat Brendan Rodgers grote interesse zou tonen in de Franse spits. Niemand verwachtte echter dat Liverpool nu al een eerste bod zou gaan uitbrengen op de Fransman.

'The Reds' weten dit seizoen echter moeilijk de weg naar de netten te vinden. De blessure van Daniel Sturridge, de vormcrisis van Mario Balotelli en vooral het vertrek van Luis Suárez spelen daar een belangrijke rol in.

Volgens the Daily Star, zou Brendan Rodgers dus sneller dan verwacht proberen om Benzema naar 'The Merseyside' te halen.

Andere bronnen melden dat Liverpool al eerder probeerde Benzema te overhalen om de overstap te maken. Toen werden ze echter afgewezen door Madrid, dat Benzema vijf jaar langer aan zich wist te binden.

Toch zullen Rodgers en co. snel moeten zijn. Arsenal en Manchester United zouden volgens de krant ook interesse hebben in Benzema. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties