"Ik spring in de Brugse reien, als we ons redden!"

Lennert Vannooten
| 15 reacties
"Ik spring in de Brugse reien, als we ons redden!"
Foto: © Photonews

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Nog één speeldag te gaan in de reguliere competitie en Cercle Brugge staat nog steeds op een mogelijke degradatieplaats. De Vereniging balanceert op de rand van play-off 3. Zondag tegen Mechelen is het de match van de waarheid.

De woordvoerder van Cercle, Pol Van Den Driessche, beleeft geen rooskleurige dagen. Zakken naar tweede klasse zou dan ook een ramp zijn voor heel de club en alle supporters.

"Het zijn zenuwslopende weken geweest", verklaart Van Den Driessche in Het Laatste Nieuws. "Die match tegen Standard die we tien dagen geleden verloren met 1-0 in de laatste minuut heeft er zwaar ingehakt."

"Ik zweer het u: toen ik in de wagen stapte, leek het alsof ik niet vanuit Luik, maar vanuit Berlijn naar Brugge moest rijden. Zo verslagen voelde het. Op de supportersbussen was het naar verluidt muisstil."

Een bomvolle kleedkamer, waar je een speld kan horen vallen, dat is beklijvend hoor

"Net zoals in de kleedkamer vlak na de match. U zou dat eens moeten meemaken. Binnenkomen in een bomvolle kleedkamer, waar je een speld kan horen vallen. Volwassen mannen met hun hoofd letterlijk tussen hun knieën en niemand die weet wat te zeggen."

"Ook de voorzitter en general manager staan daar ontredderd bij. Dat is beklijvend hoor." Als de Vereniging zich toch nog weet te redden, zal de boel ontploffen. "Als we ons redden, dan ontploft de stad. En dan spring ik in de Brugse reien. Of zoiets", zegt Van Den Driessche. 

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties