Daal na zijn wereldgoal: "Dankzij mijn twee kleine broeders"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Daal na zijn wereldgoal: "Dankzij mijn twee kleine broeders"
Foto: © SC

Dyron Daal zag zijn naam twee keer op het scorebord verschijnen tijdens de 4-0 pandoering die Beerschot-Wilrijk uitdeelde aan titelconcurrent Esperanza Pelt. De lange aanvaller strooide achteraf met lof voor zijn ploegmaats.

Sander De Graeve in Antwerpen

Daal was de man met twee goals. "Toch vond ik niet dat ik goed was in de eerste helft. Ik knalde die bal erin, daarvoor sta ik er ook, maar ik vond dat ik te veel balverlies had. Na de rust ging het wat beter." Vooral zijn tweede doelpunt mocht er zijn. Het leek wel op een goal van pakweg Barcelona.

"Mijn twee kleine broeders, Kev (Kevin Baert) en Dju (Djuric Ascencion) kwamen er fris in. Dat zijn pure voetballers, die houden van balbezit, tiki-taka. De anderen hebben zich doodgewerkt op die posities. Als je als Beerschot zijnde die mannen op de bank hebt zitten, dat is ongelofelijk."

Volgens mij heeft Driesje een long of zes

Beerschot-Wilrijk kwam gemotiveerd aan de aftrap en negentien seconden later lag de bal er al in. "Het zat me echt dwars dat zij de enige ploeg waren die van ons gewonnen had. Ik zeg niet zo vaak iets, maar ik neem het allemaal mee in mijn bagage naar die wedstrijd toe. Het was bovendien echt een gekkenhuis. Petje af voor die supporters."

De boomlange aanvaller liet het niet na om spitsbroeder Dries Ventose te overladen met lof. "Ik heb genoten van Driesje vandaag. In het begin kreeg hij geen waardering omdat hij te weinig scoorde, maar die gast werkt zó hard. Het is ongelooflijk. Dat maakte het voor mij heel wat makkelijker. Volgens mij heeft hij een long of zes."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga C

Nieuwste reacties