Reactie Buffel: "Gebrek aan kwaliteit"

Robby Morren
Robby Morren
| 50 reacties
Buffel: "Gebrek aan kwaliteit"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk heeft zijn ambitie niet kunnen realiseren. De Limburgers moeten aan de bak in die verdomde play-off 2. Aanvoerder Thomas Buffel analyseert waar het foutloopt bij Genk.

Door Robby Morren

"Dit is een domper natuurlijk. De laatste weken hadden we heel wat punten gepakt en dan houdt een zondagschot ons uit play-off 1. Maar we hebben het niet verloren op Standard. Eerder op het seizoen hebben we kostbare punten laten liggen."

Waar schort het dan bij Genk? "Een gebrek aan efficiëntie heeft ons genekt. Dat laatste schot of die laatste kopbal gaat zo moeilijk tegen de touwen."

Gebrek aan efficiëntie

"De mentaliteit zat goed op het veld, de jongens die speelden zijn er altijd vol voor gegaan. Aanvallend ontbrak het ons bij momenten, dat gebrek aan efficiëntie heeft ons parten gespeeld. Misschien is dat toch wel een beetje een gebrek aan kwaliteit."

Voor de aanvoerder, die steeds voorop ging in de strijd en een sterk seizoen speelde, is het een hard verdict. "Je wil graag nog 10 finales spelen. Nu zal het via play-off 2 moeten gaan om misschien nog met een mooie finale te eindigen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties