Goed nieuws voor Wilmots: geplaagde Duivels trainen gewoon mee, toch één nieuwe afwezige

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Goed nieuws voor Wilmots: geplaagde Duivels trainen gewoon mee, toch één nieuwe afwezige
Foto: © Photonews

De Rode Duivels staan momenteel opnieuw op het trainingsveld voor de derde galop in aanloop naar de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Cyprus. En er is goed nieuws te melden: Christian Benteke én Nicolas Lombaerts trainen gewoon mee.

Cédric De Volder in Neerpede

Marc Wilmots oefent momenteel met 21 Rode Duivels op de trainingsvelden van Neerpede. De selectieheer heeft - gestoord door een vervelend motregentje - negentien veldspelers en twee doelmannen ter zijner beschikking. 

Simon Mignolet blesseerde zich afgelopen zondag aan de enkel in the Hate Game tussen Liverpool en Manchester United. Het was echter voorzien dat de doelman pas morgen opnieuw zal aansluiten bij de groep. 

Nog steeds geen De Bock

Verder is er ook nog steeds geen spoor van Laurens De Bock. De verdediger van Club Brugge heeft last aan de buikspieren en trainde deze week nog niet met de groep. Mede daardoor werd Olivier Deschacht gisteren in extremis nog opgeroepen. 

Toch is er ook een opvallende afwezige: Radja Nainggolan. De middenvelder van AS Roma had de voorbije dagen geen problemen, maar traint niet. Marc Wilmots zal straks ongetwijfeld meer uitleg geven.

Al is er natuurlijk ook goed nieuws te melden. Christian Benteke traint gewoon mee met de andere Duivels en lijkt geen last meer te hebben van de heupblessure. Ook Nicolas Lombaerts traint gewoon mee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties